Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟΙ

Η ΔΕΠΑ είναι η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στο ενεργειακό ισοζύγιο της Ελλάδας. Η ΔΕΠΑ σήμερα είναι ένας δυναμικός όμιλος εταιρειών, με σημαντική συμβολή στην οικονομία της χώρας, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις εταιρείες υπεύθυνες για τη διανομή του φυσικού αερίου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΑ) και την εταιρεία, η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ).

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
APIGEA
APIGEA

Η APIGEA έχει ως στόχο να προσφέρει Ελληνικά, μοναδικά και ανώτερης προστιθέμενης αξίας προϊόντα, που παρέχουν αποτελεσματικές φυσικές λύσεις και ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και την Ελληνική πράσινη οικονομία. Τα προϊόντα της APIGEA, όλα βιολογικά πιστοποιημένα, έχουν ως βάση τα Ελληνικά φαρμακευτικά αρωματικά φυτά και τα προϊόντα της μέλισσας!

Η Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Επικεντρωμένη στην προάσπιση των συμφερόντων των πελατών της προσφέρει υψηλού ποιοτικού επιπέδου νομικές υπηρεσίες. Οι συνεργαζόμενοι με την Εταιρεία δικηγόροι διαθέτουν την απαραίτητη εξειδίκευση, εμπειρία και τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν καινοτόμες και πρακτικές λύσεις ακόμα και στα πιο πολύπλοκα νομικά ζητήματα. H Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους του δικαίου ενώ στην πελατεία της συγκαταλέγονται τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων πολυεθνικές εταιρείες με σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα.

  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Plant
Plant

To εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications είναι τα μοναδικά κλαδικά ενηµερωτικά μέσα, τα οποία αποστέλλονται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη που δραστηριοποιούνται στη βιοµηχανία και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους χώρους παραγωγής, µεταποίησης και υπηρεσιών.

Η γκάµα της ειδησεογραφίας τους αποτελεί πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης των στελεχών σε τοµείς όπως: management, ενέργεια & ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβάλλον & αειφορία, ποιότητα, διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, συσκευασία, υγεία & ασφάλεια, logistics & µεταφορές, λειτουργικά συστήματα & αυτοµατισµοί, διοίκηση, εκπαίδευση, πιστοποιήσεις κ.ά.

Το Plant διοργανώνει επίσης συνέδρια και βραβεία στους κλάδους που δραστηριοποιείται, αποτελώντας μια 360° πλατφόρμα που υπηρετεί με ακρίβεια, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ανάγκες πληροφόρησης των σύγχρονων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η Natural Resources PC είναι εταιρεία [i] παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάπτυξης και [ii] διαμεσολάβησης, με κυριότερους τομείς δραστηριοποίησης τους εξής:

  • Ενέργεια, με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές, την εμπορία δικαιωμάτων εκπομπών ρύπων και τις πολιτικές γιά την κλιματική αλλαγή, στο shale oil & gas, κλπ
  • Μεταλλεία και μεταλλουργία, με εξειδίκευση στα βιομηχανικά ορυκτά, τις σπάνιες γαίες, τον χρυσό και τα νικελιούχα μεταλλεύματα
  • Υποδομές

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μελέτες κατά παραγγελία, εσωτερική συμβουλευτική, μεσιτεία, και ενημερωτικά δελτία. Τέλος, ειδικευόμαστε στις τρέχουσες αλλαγές του Ελληνικού θεσμικού πλαισίου που αφορά σε έργα ΑΠΕ και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team